Aydıntepe Kale Yamaç Parkı Açıldı.

Proje hakkında bilgi veren Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim ŞENTÜRK, “2013 yılında bir önceki belediye tarafından SODES projeleri kapsamında kabul ettirilen bu projemiz 600 bin - TL değerinde ihale edilmiştir. Belediyemiz döneminde projenin başlaması için %25 ini (150 bin -TL) öz kaynaklarımızdan finanse ettik. Aynı zamanda proje şartnamesinde yer almayan bazı çevre ve park düzenlemelerine de 50 bin -TL harcadık. Toplam Belediyemiz tarafından 200 bin-TL öz kaynaklarımızdan finanse edilmiş olup, 20-30 bin-TL kalan eksikler için harcama yapılacağı kanaatindeyiz.
Önümüzdeki dönemlerde de değişik projeler hazırlayarak SODES’e sunacağız. Hazırlayacağımız projelerde kabul gördüğü takdirde Aydıntepe’yi güzelleştirmek için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ile ilçemize daha güzel eserler kazandırmayı hedefliyoruz.

23 Mayıs 2016